joi, 12 iulie 2012

Cu familia la gratar


Cine ar putea sa refuze o iesire la gratar intr-o zi calda de vara? Eu cu sigutanta ca nu! Iar daca din aceasta escapada reiese si o mica reuniune de familie cu oameni dragi noua inseamna ca am tras lozul castigator :) 
Ei bine, gusturile nu se discuta, nici macar la iarba verde, asa ca s-a pus pe gratar cate un pic din fiecare, de la cod alb pana la clasicul mic si ca sa fie un adevarat ospat in aer liber s-a asezat si ceaunul pe foc, umplut cu niste costite de porc,varza proaspata si marar. 


Carne frageda si slaba pentru cei care tin la silueta :) Pulpe de pui, cod alb si macrou, cu asa o un meniu nu ai cum sa dai gres, cel putin nu in fata doamnelor si domnisoarelor ;)



Dar sa nu uitam nici de micii si carnaciorii nostri romanesti, ca tare bine merg cu un strop de mustar si cu o sticla rece de bere.


Pestii rumeniti asteapta sa fie devorati...


Nici batranul ceaun nu se lasa mai prejos si ne-a preparat o mancare de varza cu costita de porc de-ti lingi degetele....



Oare costitele de porc s-au luat la intrecere cu pestii si cu carnea de pui ?...care sa iasa mai frageda si mai zemoasa ?


...oare se supara pulpele de pui daca declar costita de porc castigatoare?


Nu exista salata mai buna decat cea preparata cu legume proaspete, plantate cu multa grija si crescute cu dragoste.



In sfarsit rosiile au gust !!!


Iar pentru iubitorii de castraveti, uite o salata mai diferita, cu usturoi pisat, otet balsamic si putina sare, a fost chiar foarte buna!



Ce ziceti de o companie pufoasa ?


Trei frati dragalasi !

 Cu greu i-am prins pe toti trei intr-o poza :)


Va doresc pofta buna si spor la gratare !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu