Ador pastele de toate felurile, as putea sa mananc paste la micul dejun, pranz, cina...etc.
In consecinta m-am hotarat sa incerc sa le fac si eu acasa, ca doar nu poate fi asa de complicat...si intr-adevar nici nu a fost :)) reteta am furat-o de la Jamie Oliver, desi cred ca in principiu asta este reteta de baza pentru orice fel de paste. Concluzia e ca la 1 ou se foloseste 100 gr de faina.
Daca pregatiti paste pentru o cina cu mai multi invitati sa zicem 8 persoane atunci veti folosi 8 oua si 800 gr de faina...hmmm....desi mi se pare cam mult.... dar ... asa zice Jamie ;-)
Ingrediente:
2 oua
200 gr faina
5-6 frunze de busuioc
2-3 felii de kaizer
cas
Casul ( parmezanul, gorgonzola sau orice alt fel de branza ) se adauga cat sunt pastele fierbinti ca sa se topeasca. Kaizerul l-am prajit separat si l-am turnat peste paste, a iestit foarte gustos...
Merita sa faci pastele acasa ;-)
1. Up for the blender.
RăspundețiȘtergere2. Trick : Incearca sa faci jumatate de aluat intr-o zi, lasa-l in frigider si adauga jumatatea cealalta, proaspata, a doua zi :D vladi
hmm...o sa incerc :)
RăspundețiȘtergere