sâmbătă, 9 martie 2013

Idei pentru micul dejun



Imi place micul dejun la nebunie, daca in timpul saptamanii ne multumim cu niste fulgi in lapte, la sfarsit de saptamana imi place sa pregatesc un meniu putin mai diferit. Iata doua idei extrem de simple pentru un mic dejun delicios:

- Ochiuri servite cu ciuperci si spanac. Prajim ciupercile curatate si taiate marunt pentru arpoximativ 3 minute, le asezonam cu sare, oregano si menta uscata, adaugam spanacul spalat si curatat si lasam  totul pe foc pentru aproximativ 1 minut (poate si mai putin, vrem ca spanacul sa isi pastreze textura usor crocanta). Se poate adauga si un catel de usturoi taiat marunt, eu am uitat, dar data viitoare nu imi scapa.

- Ochiuri cu cartofi, ardei, ciuperci si rosii uscate. Taiem toate legumele marunt si le prajim in putin ulei pana ce cartofii devin aurii iar restul legumelor s-au inmuiat. Asezonam cu putina sare si servim cu multa dragoste ;-)

Pofta buna va doresc !




2 comentarii:

  1. Perfecte pentru micul dejun întîrzîiat de duminica :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact Maya ! Pentru noi micul dejun de la sfarsitul saptamanii a inceput sa devina destul de important, il consideram aproape un fel principal ( tocmai pentru faptul ca il servim destul de tarziu )si il asteptam cu mare - mare nerabdare ;-) Poate si pentru faptul ca sunt zile libere si putem sa lungim timpul petrecut la masa, nu ne grabeste nimeni nicaieri.... We Love Weekends ♥

    RăspundețiȘtergere